Laser Fractionat CO2RE

CO2 fractionat reprezinta o platforma laser complexa , precisa, sigura si extrem de versatila care poate fi utilizata atat in tratamente dermatologice, chirurgicale cat si in sfera ginecologica.

De la proceduri ce presupun rejuvenarea faciala, tratarea ridurilor si imbunatatirea texturii pielii, corectia cicatricilor si vergeturilor profunde sau superficiale, cresterea tonusului cutanat la interventii chirurgicale –incizii si excizii ale formatiunilor cutanate benigne laserul CO2RE ofera o gama larga de tratamente de mare precizie.

Platforma integreaza 3 module pentru tratamente diferite:

CO2RE ESTETIC – destinat tratarii:

 • ridurilor de la nivelul fetei sau gatului
 • cicatricilor superficiale/profunde, eritematoase /alb-sidefii dupa episoadele acnee sau dupa interventii chirurgicale
 • porilor dilatati cu imbunatatirea texturii si calitatii pielii care devine neteda, uniforma, luminoasa si ferma.
 • petelor pigmentare,
 • vergeturilor recent aparute rosii sau mature alb-sidefii.


 • CO2 CHIRURGICAL

  Utilizat pentru efectuarea exciziilor formatiunilor tumorale benigne : papiloame virale,cheratoze seboreice,nevi dermici,veruci vulgare,xantelasme,angioame etc.

  Faciculul laser CO2 permite incizii precise fara sangerare si fara lezarea tesuturilor din jur ceea ce asigura vindecare rapida cu rezultate estetice excelente.

  CO2 INTIMA

  Creat pentru rejuvenarea vaginala interna si externa, labioplastie.  Cum functioneaza?

  CO2RE furnizeaza energie laser prin intermediul aplicatoarelor special destinate zonelor tratate sub forma unor „coloane” ce perforeaza pielea cauzand leziuni ablative ( microarsuri) purtin vizibile la suprafata pielii care insa se extind in profunzimea dermului sub forma unor conuri si astfel obliga organismul sa vindece zona afectata prin stimularea de noi fibre de colagen si elastina responsabile de efectele clinice benefice.

  Cum se desfasoara procedura?

  In cazul tratamentelor faciale procedura este in general bine tolerata, insa la nevoie se poate aplica anestezie locala. In timpul interventiei pacientul simte o senzatie de caldura, arsura usoara care se atenueaza la cateva minute dupa terminarea tratamentului. Imediat pielea se inroseste si se poate edematia insa aceste modificari dispar in cateva ore pana la 1 zi. La 24-72 de ore pe zona tratata apar mici cruste brune de 1 mm care persista 7-14 zile. Crustele nu trebuiesc agresate in nici un fel! Este extrem de importanata fotoprotectia atat inainte cat mai ales dupa procedura pentru a scadea riscul de aparitie modificarilor de pigmentare ( hipo/hiperpigmentari postinflamatorii) cat si respectarea cu strictete a recomadarilor de ingrijire a zonei tratate.

  In cazul interventiilor chirurgicale care necesita intesitati mari se efectueaza anestezie locala subcutanata, iar videcarea in functie de tipul leziunii si localizare este monitorizata de catre medic.

  Cu ce vine nou laserul CO2RE?

  In mainile unui practician instruit corespunzator CO2RE este laserul ideal „all in one” si ofera moduri variate de tratament pentru o gama larga de afectiuni dermato-estetice .

  Se diferentiaza in peisajul laserelor fractionate prin folosirea simultana a doua fasicule laser care patrund la adancimi diferite in piele ceea ce conduce la rezultate eficiente dupa doar o singura sedinta, tolerabiliate mare si vindecare rapida.

  De asemenea aplicatorul chirurgical confera mare precizie pentru procedurile care implica incizie, excizie ,vaporizare si coagulare folosite pentru indepartare leziunilor tumorale benigne ale pielii.