Intraceuticals

Intraceuticals este un brand profesional de îngrijire a pielii disponibil la nivel global în clinicile medicale și profesionale dedicate îngrijirii pielii pacienților. După ani de cercetări aprofundate, echipa de biochimiști de la Intraceuticals a combinat știința medicală și cosmetică pentru a dezvolta un produs profesional revoluționar de îngrijire a pielii.

Bazat pe conceptul care indică faptul că oxigenul hiperbaric de înaltă presiune poate fi aplicat pe piele cu ajutorul unor produse cosmetice de îngrijire și combinat cu cercetarea efectuată la universități de top din Australia, Intraceuticals a dezvoltat un ser care atunci când este utilizat în combinație cu oxigenul, reface volumele și hidratează suprafața pielii pentru a estompa liniile fine și ridurile.

În același timp s-a lansat și o gamă complementară de produse de îngrijire inovatoare proiectate să combată atacul radicalilor liberi, să restaureze nivelul natural de lubrifiere a pielii, să furnizeze vitamine esențiale pentru a restabili elasticitatea dermului.

Cum funcționează tratamentul inovator cu Intraceuticals?

Tratamentul de rejuvenare facială Intraceuticals combină trei elemente pentru a obține rezultate instantanee și absolut incredibile:

 • 1. Oxigenul aplicat sub presiune ușoară ajută la livrarea ingredientelor active, care combat semnele îmbătrânirii oferind în același timp o senzație de răcire și un efect calmant la nivelul pielii.
 • 2. Serul unic de întinerire Unique Rejuvenate Serum conține acid hialuronic cu o formulă ușoară care ajută la hidratarea imediată a tenului, rezultând refacerea elasticității și reducerea aspectului liniilor și ridurilor fine, îmbunătățind aspectul și contururile feței împreună cu luminozitatea tenului.
 • 3. Produsele de susținere a tratamentului sunt aplicate în straturi succesive, și sunt menite să sigileze și să suplimenteze nutrienții de la nivelul pielii pentru un efect singergic maxim și pentru rezultate de lungă durată.
 • Aplicarea de Acid Hialuronic în straturi multiple sau Hyaluronic Layering:

  Acidul hialuronic este un ingredient natural care se regăsește în mod normal la nivelul pielii. Formula cu moleculă mică a acidului hialuronic din serul Rejuvenate este absorbită rapid de piele, pentru a se asigura un nivel maxim de dispersie a nutrienților.

  Practicianul aplică apoi gelul de rejuvenare Rejuvenate Hydration Gel cu acid hialuronic cu formule moleculare diverse, care asigură un rezervor de nutrienți pentru piele și finalizează tratamentul prin aplicarea cremei Rejuvenate Moisture Binding Cream pentru a hidrata și sigila nivelul de hidratare obținut pe suprafața pielii în timpul tratamentului. Astfel, este obținută cea mai intensă hidratare cu ajutorul tratamentului etapizat denumit Hyaluronic layering.

  Aplicarea tratamentului profesional Rejuvenate:

  Acesta este primul pas din procesul de transformare vizibilă și de durată a pielii dumneavoastră. Oxigenul presurizat răcește, calmează tenul și îmbunătățește nivelul de umectare al tenului, în timp ce vitaminele și antioxidanții îl protejează. O combinație de acid hialuronic cu o formulă ușoară, vitaminele A, C, E și ceaiul verde au ca rezultat o piele strălucitoare și întinsă, cu estomparea liniilor fine și a ridurilor, cu un volum îmbunătățit și fermitate sporită.

  Pielea pacienților va fi profund hidratată, echilibrată și plină de strălucire și vitalitate. Rezultatele nu sunt doar instantanee, ci continuă să se îmbunătățească și în zilele următoare, cu ajutorul utilizării la domiciliu a produselor complementare.