Despre mine

Zambetele si privirile recunoscatoare ale pacientilor sunt o resursa extraordinara pentru mine. Este adevarat ce se spune, cu cat daruiesti mai mult, cu atat primesti mai mult!

Dr. Claudia Ciobanu

DERMATOLOGIE CLINICA
TRATAMENTE LASER
PROCEDURI ESTETICE FACIALE SI CORPORALE
CHIRURGIE DERMATOLOGICA
1995
Inceputul carierei mele
  • Am absolvit Facultatea de Medicină generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în anul 2001

2002
Continuarea studiilor postuniversitare de rezidentiat
  • După facultate, timp de șase ani, am parcurs stagiul de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul Universitar de Urgență Elias, sub îndrumarea domnului profesor Călin Giurcăneanu, un adevărat model profesional și uman.

2008
Perfectionarea practicii medicale in domeniul dermatogiei clinice, estetice si chirurgicale
  • Ulterior, pentru alți patru ani, m-am alăturat echipei doamnei doctor Mihaela Leventer, fructificând oportunitățile practice care mi s-au oferit pentru a-mi aprofunda și îmbogăți cunoștințele și abilitățile medicale
  • Desigur, în toată această perioadă, am participat și la multiple cursuri și specializări în țară și în străinătate, care mi-au conturat o abordare integrativă în ceea ce privește problemele pielii. Nu în ultimul rând, odată cu maturizarea mea ca om și ca medic, am înțeles tot mai bine cât de important este să-mi ascult pacienții și să empatizez cu ei, pentru a putea răspunde cu adevărat nevoilor și așteptărilor pe care le au atunci când intra cabinetul medical.

2011
Noi dimensiuni si provocari ale profesiei de medic
  • Din 2011 fac parte din echipa Centrului DermaLife, unde ofer pacienților mei servicii medicale la nivelul celor 17 ani de experiență pe care i-am acumulat până în prezent.
  • Concret, pacienții mi se pot adresa în vederea unor consultații pentru afectiunile pielii – inclusiv pentru partea de imagistică dermatologică prin dermatoscopie digitală – și, în funcție de diagnostic, pentru intervenții de chirurgie onco-dermatologică (cum sunt cele utilizate în tratarea tumorilor cutanate, inclusiv a cancerelor de piele) dar pentru tratamente cu tehnologie laser de ultimă generație, pentru o gamă largă de afecțiuni dermato-estetice.
  • De altfel, inclusiv în ceea ce privește partea de corecții ce intră sub umbrela dermatologiei estetice, lucrez în acord cu principiile și cu valorile mele, nefiind dispusă la compromisuri. De aceea, întotdeauna când intervin prin proceduri estetice, nu mă abat de la obiectivul meu prioritar de a obține rezultate care să nu aducă atingere aspectului natural al chipului uman.
  • Pentru că are atâtea fațete științifice și practice, fiind versatilă și provocatoare, precisă și, totuși, vasta, și, în plus, fără a fi greu accesibilă unei femei, dermatologia este specialitatea medicală supremă pentru mine.
    Am ales-o cu inima deschisă și, într-un fel, cred că și ea m-a ales pe mine.

Solicitati o programare